minos - diary july 2006Måndagen den 31 juli
Idag fyller morfar 55 år och Fille 9! Morfar är inte hemma och vi ska ta det lungt här hemma, så vi får gratta en annan dag! Det regnade som skrutt när vi var på väg till stranden för första gången och jag tyckte att det var lite otäckt, så vi vände och gick hem igen. Senare på kvällen blev vädret bättre så matte och jag tog en promenad till stranden då. Doppade tassarna, det var skönt!
 
Söndagen den 30 juli
Var hemma i Lunger hela dagen och tog det lungt. Moster Marita kom och hälsade på, men jag sov mest hela tiden. Bara tagit det lungt resten av dagen.
 
Lördagen den 29 juli
Var hemma i mitt nya hem i Lunger hela dagen. Bekantade mig lite mera med huset, trädgården och stenmuren! Den var mycket rolig att klättra på!
 
Fredagen den 28 juli
Matte Karin och husse Tord ringde till Annika & Lelle och frågade om de inte kunde komma och hämta mig idag istället för i morron. De tyckte att det var en bra idé. De kom kl 14.00 och fikade, höll på med massor av papper och snackade. När jag sen kom in i deras bil fick jag först sitta i framsätet i Annikas knä. Men hon tyckte visst att jag klättrade för mycket på henne så jag blev nedstuvad vid hennes fötter istället. Det var lite skrämmande först, men sen kom jag på att det var jättemysigt att ligga på pläden där och sova hela vägen till Lunger! Kollade av huset och tyckte att det var ok! De verkar schyssta min nya husse och matte. De gossade med mig och visade var jag kunde kissa och bajsa.
Sover i bilen på väg hem